EKS WEB SCADA is een kant-en-klare oplossing die de tand des tijds heeft doorstaan


EKS WEB SCADA is een auteur van de ontwikkeling van de ATM bedrijf. Nu hoeft u geen eigen monitoringsysteem aan te maken en een SCADA-systeem aan te schaffen. Met EKS WEB SCADA kunt u snel en eenvoudig verschillende bewakingsapparaten aansluiten op een cloudgebaseerd bewakings-en besturingssysteem.


Er is geen programmeerkennis nodig om in EKS te werken. Alle instellingen en bediening zijn gebaseerd op eenvoudige intuïtieve mechanismen. Het is voldoende om verbinding te maken met de diensten van de EKS operator.

U kunt verbinding maken en beheren Online een verscheidenheid van apparaten van populaire M-Bus, Modbus TCP/RTU/ASCII protocollen. Sommige populaire tellers en toezichthouders worden ondersteund. Specialisten kunnen de verbinding met verschillende OPS-servers gebruiken.

Online informatie wordt verwerkt door “cloud computing”, opgeslagen en gevisualiseerd in een visuele en efficiënte vorm.

Een gebruiker van overal in de wereld kan de status van hun faciliteiten en technische netwerken te controleren op alle apparaten en systemen: Windows, IOS, Android, mobiele apparaten, enz.


Uw login op EKS WEB SCADA