GIS-projecten maken

We hebben uitgebreide expertise op het gebied van GIS-implementatie in organisaties die engineering netwerken bedienen. Een van de belangrijkste fasen daarvan is de oprichting van een GIS-project.

Het werk dat in verschillende organisaties wordt uitgevoerd wordt anders genoemd: “ontwikkeling van een elektronisch model”, “het opstellen van schema’ s van de watervoorziening , warmtevoorziening”, enz. Sommige van deze werken worden “Creating an electronic cadastre” of ” Certification of networks in the geographic information system (GIS)”genoemd.

We noemen het «een GIS-Project maken»

We verzamelen alle informatie over de netwerken van de klant en voeren deze in een gespecialiseerd geografisch informatiesysteem (GIS). Tegelijkertijd krijgen we een grafiekmodel waarmee we een aantal taken kunnen uitvoeren, waaronder de hydraulische berekening van netwerken.


VERRICHTE WERKZAAMHEDEN

Scannen en
verbinding
architectonische tabletten.

Gegevens converteren van
CAD, GIS.

Een project vertalen
in geografische systemen
coördinaten (WGS).

Het GIS-project invullen met
gegevens uit de documentatie.

Het maken van wijzigingen van de
woorden van het personeel.

Technisch overzicht van de netwerken
en registratie van de resultaten
in het geoinformatiesysteem.


Voor handig gebruik voegen we een adresplan, bitmaps van architectonische tablets en satellietbeelden toe aan het GIS-project. Plug-Tille services: OpenStreetMap (OSM), Yandex maps, Google maps.

Als de klant netwerkdiagrammen in andere formaten heeft. Bijvoorbeeld, in AutoCAD-formaten, of in de formaten van andere systemen of GIS, converteren en verbinden we deze schema ‘ s met een gemeenschappelijk GIS-project.


RESULTAAT

Netwerkdiagram in geografische coördinaat
systemen (WGS).

Het GIS-project, dat gebruik als
de basics Tille services: OpenStreetMap (OSM), Yandex maps, google maps.

Een elektronisch netwerkmodel dat het mogelijk maakt
hydraulische berekening.

Een geografisch informatiesysteem waarmee u kunt modelleren en
pas technische systemen aan.