Startpagina » BLOG » Het eerste HMI (Human-machine interface) paneel in web SCADA ATM!

Weintek HMI Panel in WEB SCADA ATM

HMI Weintek bedieningspaneel in ATM-systeem

Integratie van het HMI-Paneel (Human-machine interface) in het web SCADA ATM is voltooid. Moderne Weintek touch bedieningspanelen onderscheiden zich door hun brede functionaliteit, hoge betrouwbaarheid en betaalbare prijs. Verschillende MT8102iP HMI-bedieningspanelen vervaardigd door Weintek werden tegelijkertijd ingeschakeld op web SCADA ATM-bewakingsfaciliteiten.


Deze oplossing heeft een nieuwe aanpak geïmplementeerd voor de organisatie van multi-level automatisering in WEB SCADA ATM. De eerder voorgestelde web SCADA ATM-oplossingen maakten het niet eenvoudig om een lokale SCADA te creëren, een autonome monitoring-en managementwerkplaats op een grote faciliteit.

Nu heeft de gebruiker de mogelijkheid om een eenvoudige en goedkope controlepost rechtstreeks op het object in het WEB te maken SCADA ATM: stookruimte, pompstation, enz.

Lokale SCADA voor elk object

Met de HMI Weintek-tools kunt u snel gegevensverzameling van verschillende facilitaire apparaten organiseren met eenvoudige, intuïtieve tools, multi-window monitoring bouwen en mnemonische circuits besturen, alarmscenario ‘ s, archieven en rapporten maken. Het ingebouwde Weintek-programma heeft alle mogelijkheden om macro ‘ s te maken voor automatisch objectbeheer.

De werking en het beheer van het object stopt niet wanneer de verbinding met het Internet en de servers van het web SCADA ATM-systeem verloren gaat.

Nieuwe apparaten in het ATM-systeem

HMI Weintek bedieningspaneel in ATM-systeem

HMI Weintek is onafhankelijk in staat om een brede lijst van apparaten te pollen met behulp van een breed scala aan protocollen. Dankzij de HMI Weintek “gateway” – functie in een enkel protocol, is een grootschalig effect gerealiseerd van het verbinden van volledige klassen van een breed scala aan apparaten die voorheen niet werden ondersteund in het web SCADA ATM-systeem!

Onder de nieuwe populaire apparaten zijn ABB, Siemens, TOSHIBA, VIPA, YASKAWA CONTROLS, YASKAWA, YOKOGAWA, Atlas Copco, BACnet, BarcodeScan, Beckhoff, Bosch Electric, DANTOSS, DELTA Electronics, EMERSON, FANUC, Fuji Electric, ge Automation, Haiwell Technology, KONNEX, LenzeSE, Mitsubishi Electric, Moeller, Motrola, Omron, Rockwell Automation, RS Automation, Samsung, Schneider Electric en vele andere fabrikanten!

De “custom protocol” seriële Slave communicatie wordt ondersteund.Startpagina » BLOG » Het eerste HMI (Human-machine interface) paneel in web SCADA ATM!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *