Startpagina » BLOG » Caterpillar en FG Wilson back-up stroomgeneratoren in WEB SCADA ATM

Succesvolle opname van back-upgeneratoren bij Caterpillar en FG Wilson in het WEB SCADA ATM


Back-up stroomgeneratoren voor Caterpillar en FG Wilson in het ATM-systeem

Het ATM – systeem heeft nieuwe ondersteunde apparatuur-Caterpillar en FG Wilson generatorsets op basis van Access2000 Panel en PowerWizard 2.1.

De geschiedenis van ATM company begon in 1999-2000 met het creëren van dispatching-en managementsystemen van gegarandeerde energiesystemen op basis van Cummins DSU


Een andere succesvolle opname in de web SCADA ATM van de FG Wilson generatorset van hoog vermogen (1,8 MW) vond plaats in het voedingssysteem van een belangrijke faciliteit.

Online monitoring van de FG Wilson P2000-1 E 1850 kVA backup diesel generator biedt monitoring van de stroom, tuning en nood parameters van de generator, afstandsbediening, controle van de elektrische energie kwaliteitsparameters en alarm.

Er zijn bijna 150 Controleparameters in de technologische monitoringkaart.

Web SCADA ATM is een handige aanvulling op de geplande procedures voor de diagnose van technische parameters en het onderhoud van noodgeneratoren.


De technische oplossing voor online monitoring en beheer van back-upgeneratoren van FG Wilson en Caterpillar zorgt voor een hoge betrouwbaarheid van de stroomtoevoer naar belangrijke verbruikers, monitoring en alarm.Startpagina » BLOG » Caterpillar en FG Wilson back-up stroomgeneratoren in WEB SCADA ATM