Startpagina » BLOG » Conferentie in de Republiek Kazachstan

ATM in Conferentie in de Republiek Kazachstan: “Digital technologies in the design and operation of water supply and sanitation systems. Ervaring en vooruitzichten”


ATM in Conferentie in de Republiek Kazachstan: "Digital technologies in the design and operation of water supply and sanitation systems. Ervaring en vooruitzichten"

Op 14 December 2017 hield de Association of Water Supply and Sanitation Enterprises of the Republic of Kazakhstan “Kazakhstan Su Arnasy” samen met LLC “Polyterm” een conferentie over ” Digital technologies in the design and operation of water supply and sanitation systems. Ervaring en vooruitzichten”.


Het doel van de conferentie was om ervaringen uit te wisselen in de ontwikkeling van schema ‘ s en elektronische modellen van watervoorziening en sanitaire systemen, om manieren te identificeren om de engineering infrastructuur van de stad over te schakelen op digitale technologieën.

Hoofden en specialisten van stad en regionale watervoorziening en sanitatie bedrijven, projectorganisaties werden uitgenodigd om deel te nemen aan de conferentie.

De openingstoespraak werd gehouden door de voorzitter van de Vereniging “Kazakhstan Su Arnasy” Valery Syundyukov.

Conferentie in de Republiek Kazachstan: “Digital technologies in the design and operation of water supply and sanitation systems. Ervaring en vooruitzichten”


Voorts hoorde de conferentie Het verslag van de directeur ontwikkeling LLC " ATM" Serge Pokorny "Internet dispatching van systemen van engineering infrastructuur van de stad".

Voorts hoorde de conferentie Het verslag van de directeur ontwikkeling LLC ” ATM” Serge Pokorny “Internet dispatching van systemen van engineering infrastructuur van de stad”.


De rapporten van de specialisten werden gepubliceerd in het maandelijkse wetenschappelijke en technische tijdschrift “Water Resources and Water Use”.Startpagina » BLOG » Conferentie in de Republiek Kazachstan