Startpagina » BLOG » Teampresentatie van ATM-oplossingen in Finland

ATM wordt uitgenodigd om op te treden als winnaar van de wedstrijd voor energie-efficiënte kleine ondernemingen

Van 12-15, ATM deelgenomen aan de workshop in Oulu (Finland).

Teampresentatie van ATM-oplossingen in Finland
Teampresentatie van ATM-oplossingen in Finland

Het seminar in Oulu wordt gehouden in het kader van het project KA385 “bevordering van energie-efficiënte technologieën ter verbetering van het concurrentievermogen van kleine en middelgrote ondernemingen”, uitgevoerd onder auspiciën van het samenwerkingsprogramma van het Europees nabuurschaps-en partnerschapsinstrument.

Het bedrijf “ATM”, LLC, werd uitgenodigd om te spreken als de winnaar van de wedstrijd voor energie-efficiënte kleine ondernemingen, georganiseerd in het kader van dit project.

Het seminar werd bijgewoond door Finse organisaties die werkzaam zijn in de Oulu-regio en geïnteresseerd zijn in het bevorderen van energie-efficiënte technologieën. Dmitry Tereshchenko, een specialist van ATM LLC, had de mogelijkheid om een rapport in het Fins te maken en de verzamelde ervaring en werk te presenteren.

Er was een levendige discussie over de oplossingen die door ATM zijn ontwikkeld en voorgesteld voor het beheer en de monitoring van sociaal belangrijke technische infrastructuren, het LASPI SCADA-systeem en andere oplossingen van ATM LLC voor de woningbouw, industrie en energie.

Het seminar om kennis te maken met de beste praktijken voor de invoering en het gebruik van energie-efficiënte en resource-saving technologieën en materialen door kleine en middelgrote bedrijven werd georganiseerd in samenwerking met collega ‘ s van de Universiteit van Oulu.Startpagina » BLOG » Teampresentatie van ATM-oplossingen in Finland