Startpagina » BLOG » Stage bij ALSTOM, Frankrijk

De stage van Gregory Rudoy, analist engineer bij ATM, vond plaats bij het grote Franse bedrijf ALSTOM Grid-Power Electronics in Parijs. Deze multinational houdt zich bezig met de productie van energieapparatuur voor de transmissie en distributie van elektrische energie (transmissie en distributie).

e stage van Gregory Rudoy, analist engineer bij ATM, vond plaats bij het grote Franse bedrijf ALSTOM
De stage van Gregory Rudoy, analist engineer bij ATM, vond plaats bij het grote Franse bedrijf ALSTOM

Onze specialist nam deel aan het werk van verschillende afdelingen: Engineering en technische afdeling, Inkoop en logistiek afdeling, Project Management afdeling.

ATM Company dankt het management van ALSTOM Grid-Power Electronics voor de gelegenheid om het onderzoeks – en ontwikkelingscentrum van Alstom Grid (Research & Development) te bezoeken en ter plaatse de geavanceerde ontwikkelingen van het Franse bedrijf op het gebied van monitoring van elektrische netwerken en intelligente energiedistributie-Smart Grids te bestuderen.


Opgemerkt moet worden dat naast praktische en academische kennis van zakendoen in Frankrijk, het stageprogramma betrokken vertrouwd te raken met de historische en culturele tradities van Frankrijk.Startpagina » BLOG » Stage bij ALSTOM, Frankrijk